Produse
Catalog produse
Feedback

Cel mai important lucru pentru noi este, ca clientul sa fie multumit de produsul obtinut la livrarea acestuia. Pentru intrebarea, " ce parere au despre firma noastra? ", au raspuns astfel:


"Am cautat mult o tamplarie cinstita, in care pot sa am incredere si se tin de cuvant. Eu ii recomand la toata lumea. Mult success in continuare! "

Casa Iosia


"Ce mi-a placut extreme ca baitetii, nu numai ca au lucrat rapid ci si curat. In viitor tot la ei o sa apelez. Multumesc! "

Casa spital TBC


"Sunt foarte multumit cu baietii de la Nolemob, din Sintion. Se vede ca se pricep la meserie si nu azi au invatat. Felicitari! "

Casa Vadu-Crisului


"Cum le-am explicat si ne-am inteles cu treburile asa si au iesit, chiar mai bine ?. Sunt multumit absolute cu lucrarea obtinuta. Comparativ pret-calitate, eu personal nu am gasit mai ieftin. Mersi. Tineti tot asa! "

Casa Oncea


"Cu 2 zile inainte de termen, m-au sunat, ca daca pentru mine ii OK, maine vin sa monteze! Sunt foarte multumit cu proptitudinea lor. Data viitoare tot la ei o sa apelez "

Apartament Gradinarilor


"Am primit exact la ceea ce am asteptat. Eu le-am adus o schita desenata de mine si dimensiunile. Pana acum nu am auzit de ei dar m-am inselat placut. "

Apartament Cluj-Napoca


"O cunostinta de a mea a recomandat, la care au mai facut mobilier de bucatarie si am luat si eu legatura cu ei. Sincer am crezut ca o sa fie prea scump pentru mine......acum acest mobilier de bucatarie impodobeste bucataria mea....:) "

Apartament Sovata


"Eu lucrez cu ei de mult timp si pana in prezent nu am avut probleme. Este o echipa simpla, correct si de incredere (mai mult decat atat au preturi accesibile). "

Apartament Iosia


"Tin foarte mult la calitate si la produsele calitative. Aceste lucruri va spun ca de cateva ori am mai patit. In kbaietii astia nu m-am inselat si a iesit totul bine. "

Apartament Henri Coanda


Vorbele Dumneavoastra apreciatoare va multumim si prin aceasta cale!