Termékek
Catalog produse
Home

Engedjék meg nekünk, hogy elkalauzolhassuk Önöket, fából készült termékeink világába, melyek megszepítik otthonát, melegséget és nyugalmat árasztva a családi fészekbe.

Őszintén reméljük, hogy segítségül tudunk a későbbiekben szolgálni elképzeléseinek megvalósításában, álmai otthonának berendezésében.

Legfontosabb nyersanyagunkat a fát, pontosabban a lucfenyőt, melynek nedvességtartalma 8% - 12% közti értékeket mutat, gondosan válogatjuk ki. Fejlett gyártosorunknak köszönhetően, készek vagyunk vásárlóink számára elkészíteni a legelegánsabb kültéri-, illetve beltéri ajtókat, hőszigetelt rendszerű ablakokat és bútorok széles skáláját.

A minőségben nem ismerünk kompromisszumot ezért csakis kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk es szakembereink a legbátrabb elképzeléseit is képesek megvalósítani. A részletekre is nagy hangsúlyt fektetünk, éppen ezért dolgozunk a legprofibb anyagokkal, hogy vásárlóink megelégedettséggel vegyék át termékeinket.

Egyeni ötleteivel is forduljon bátran hozzánk legyen szó ajtóról, ablakról illetve bármilyen bútorról, szívesen állunk bármilyen kihívás elé.

Kellemes nézelődést kívánunk!