Termékek
Catalog produse
Rólunk

Működésünket 2001-ben, a Nagyvárad-i Ősi negyedben kezdtuk meg, egy hozzávetőlegesen 200 m2-es műhelyben, mely rendelkezett 400m2 szabad területtel, ahol a nyersfát mi magunk szárítottuk ki gondos odafigyeléssel.

2007-ben a piac nyomásanak eleget téve sikerült fejlesztenünk és bővítenünk termelési kapacitásunkat. Az immáron új Szentjánosi (Nagyváradtól 3km) telephelyünk 3500 m2 alapterulettel rendelkezik, melybol 650 m2-t kepez a tulajdonkeppeni fedett es futott muhelyek osszessege. Helyet kapott tovabba 2010 elejen egy kialakitott bemutatoterem, ahol minden egyes latogato megtekintheti teremekeinket.

Fennmaradasunkat a hosszu evek alatt, a kitarto munkanak, illetve vasarloinknak koszonhetjuk, akik ujra es ujra megtisztelnek minket azzal, hogy tolunk vasarolnak es minket ajanlanak ismeroseiknek. Azonban jol tudjuk azt is, hogy ezt a bizalmat, a tolunk jol megszokott magas minosegi szintel ertuk el.

Folyamatosan torekszunk arra, hogy klienseink mindig elegedettek legyenek es hogy azt kapjak tolunk amit ok megalmodtak. Ezt nagyon fontosnak tarjuk, hisz termekeinkel az ember minden nap erintkezik otthonaban es elementalis, hogy az ot korulvevo targyak megnyugvast es megelegedettseget arasszanak, egy szoval termeszetesseget!

Arpolitikankat tekintve mindig szemelyre szabott es egyeni arakatprobalunk meg kialakitani, hogy barki megtalalja az izlesenek es penztarcajanak megfelelo termekeket.

Nemcsak araink szemelyre szabottak, hanem termekeink is, ami azt jelenti, hogy szinte barmilyen keresnek eleget tudunk tenni. Ha esetleg mi nem tudunk Onnek olyan termeket kinalni mely kielegiti teljes mertekben tetszeset, varjuk egyeni javaslatat, tervet, otletet es mi keszseggel allunk rendelkezesere a megvalositas teren.

Dinamikus es Vasarloorientalt csapatunk keszseggel all rendelkezesere meg ma!