Termékek
Catalog produse
Szolgáltatás

Szaktanácsadás
A nyílászáró csereje számos műszaki problémára kell hogy megoldást nyújtson, mint pl. hő- és hangszigetelés, biztonság, árnyékolás. Szakembereinktől mindezekre a kérdésekre - még a vásárlási döntés meghozatala előtt - választ kaphat, hogy az új ablakok és ajtók teljes mértékben betölthessék funkciojukat. Ugyanezt a keszseges hozzaallast tudjuk nyujtani uj butordarabja kivalasztasakor is.

Ingyenes helyszíni felmérés
Ennek célja a pontos méretek meghatározása.

Szakszerű beépítés
Hivatásos beépítőink vegzik régi nyílászáróik bontását, es az újak beépítését. Biztositjuk a helyszinen valo osszeallitasat es helyreilleszteset uj butorainak.

Biztonsagos szallitas
A kiszállításra került termekek átvétele nagyfokú körültekintést igényel, melyet - igény esetén- saját szakembereink biztosítanak, az átvétel helyszínén. A Nagyvaradon es annak kornyeken lakok, eme szolgaltatast BERMENTVE igenyelhetik.

Garancialis ajanlatunk
Garantaljuk termekeink minoseget 5 even keresztul, a kiszallitas idopontjatol szamitva, betartva a mukodesbe helyezes, hasznalat, karbantartas, szereles, uzemeltetes, tarolas es szallitas pontos utasitasait.

Egyedülálló kedvezmények
Az egyedülálló piaci szolgáltatásokon és az egyénre szabott kedvezményeken kívül a vásárlói döntés meghozatalában az ár jatsza a döntő szerepet. Számos vevői visszajelzés alapján a legjobb árértékkel dolgozunk a piacon. Érdemes követni aktuális akcióinkat, melyről akár személyesen a szentjanosi bemutatotermunkben, akár telefonon, faxon, elektronikus postán vagy honlapunkról kaphat bovebb informaciot.