Termékek
Catalog produse
Ablakok

A fa, mint ablak vagy akar ablak alapanyag több évszázados múltra tekint vissza. E hagyományt ötvözve a mai kor műszaki ismereteivel, a rendelkezésre álló korszerű segédanyagokkal és technológiával készülnek. A termikus teljesitmeny szempontjabol tekintve, a fa a leg keresettebb nyersanyag. Esztétikai és műszaki szempontból egyaránt meghatározó jelentőségű az alkalmazott faanyag fajtája és minősége. Az általunk felhasznált faanyag az esetek többségében lucfenyő.

 

Az ablakokhoz, erkélyajtókhoz, minden esetben három rétegben ragasztott (68*78 ragasztott profil), alapanyagot használunk, mely a vetemedésmentesség záloga.

A felületkezelés a tartósság és esztétikum szempontjából a legmeghatározóbb tényező. Nem elegendő a faanyagot jól megmunkálni. Ahhoz, hogy a termék valóban kifogástalan legyen, hosszantartó örömet szerezve a tulajdonosának, minőségi felületkezeléssel kell ellátni. Cégünk a Milesi s.p.a. termékcsaláddal kezeli nyílászáróit.

Az ablakok ROTO vasalattal rendelkeznek, melyek tobb ponton zarnak, es lagy gumitomitessel vannak ellatva, hogy a szigeteles minnel tokeletesebb legyen. Az alltalunk hasznalt ROTO vasalat nyíló, nyíló-bukó, bukó rendszerűek.

Uvegezes teren leggyakrabban a fokozott hőszigetelésű üvegezést alkalmazzuk vagyis: 4 mm LOW-E üveg – 16 mm légrés – 4 mm float üveg. A külső zaj elleni védelem, különösen nagy forgalmú utak mellett fontos előfeltétele az egészséges lakás és életkörülményeknek. A 4-16-4 mm hőszigetelő üveg hanggátlása 33-34 dB, amely normál körülmények között megfelel.