Termékek
Catalog produse
Beltéri ajtók

A fa olyan ősregi építőanyag, mely melegséget, otthonosságot araszt.. A fa, mint ajtó, ablak alapanyag több évszázados múltra tekint vissza. E hagyományt ötvözve a mai kor műszaki ismereteivel, a rendelkezésre álló korszerű segédanyagokkal és technológiával készülnek egyedi belteri ajtoink.

 
 

Helyiségek elválasztására használjuk őket. Elsődleges szempont az esztétikus megjelenés. Ahogyan kivulrol az ablak disziti lakasunkat, ugy a belso szemlelonek a belteri ajtok forma es szinvilaga kapraztathatja el. Kiemelten fontossá válhat a belső ajtó színe, hiszen illeszthetjük ezt mindennapi lakóterünket alkotó bútorok színéhez, harmonizálhat a falak, függönyök, drapériák, kárpitok színével is, így teremtve meg számunkra a kellemes közérzetet, a lakható otthont.

Ennel a termekcsaladnal is termeszetesen csucsminosegu feluletkezelesi anyagokat (MILESI s.p.a.) es vasalatokat (ROTO NT) hasznaljuk . Itt is fontosnak tarjuk a lagy gumitomiteseket, mivel ennek, az otthonunkon belul a hangszigetelesben jatszik fontos szerepet.

Forma es szinarnyalat tekinteteben csak a fantaziaja szabhat hatart!